Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Womanary tim 2016

logo Womanary


STRUČNI SURADNICI 2016


Tamara Zubak, osnivačica W 
Marija Mažar, PR manager
Ivana Grabar, kolumnistica
Jasenka Zubac, Louise Hay teacher
Renata Ćurković, Life Choach
Marija Vukelić, prof.tal.jezika
Diana Gluhak, mag.nutricionizma
Romana Krstekanić,TH instruktor
Adriana Josipović,glumica

MILENIJ HOTELI,Opatija

 

Tamara Zubak Osnivačica projekta Womanary 2016
Tamara Zubak s Theta Healingom upoznala se 2011. godine, a već iduće godine postala je certificirana praktičarka ove energetske tehnike. Organizirala je Festival cjelovitosti 2012. godine, član je Udruge astrologa,partnerica projekta Think Pink te osnivač i predsjednica Udruge Kvaliteta življenja čiji je cilj promicanje kvalitete života. Womanary je zamišljen kao  cjelovita  platforma za žene koje su spremne učiti i povezati se na svim razinama ljudskog postojanja,  te da  žene međusobno inspiriraju jedna drugu.Ovaj jedinstveni koncept zaštićen je pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske.

 

 

Marija Mažar Odnosi s javnošću
Marija Mažar završila je Filozofski smjer u Rijeci: smjer Hrvatski jezik i književnost,  nakon dugogodišnjeg rada na funkciji organizatora događanja i PR-a, 2013. godine otvorila je  Alura agenciju za marketing i PR s naglaskom na društvene mreže u poslovanju. Dugogodišnja novinarka, tv voditeljica i urednica na televizisjkim projektima pokrenula je i blog Stilueta koji se nametnuo u  vrh lifestyle insprirativnih blog/portala.

Više o Mariji: Stilueta

 

 

Ivana Grabar Predavanje: Women Think Pink
Ivana Grabar stekla je dugogodišnje iskustvo na najvišim funkcijama u marketingu i prodaji unutar medijskih kuća, organizatorica događanja, kolumnistica, voditeljica, PR stručnjakinja te autorica knjige Pink pen. Ivana je završila energetsku Theta Healing tehniku nakon koje se osjetila spremnom ispričati svoju priču i podijeliti tekstove koje je godinama pisala i koji danas pomažu brojnim ženama.

Više o Ivani: Pink Pen

 

 

Jasenka Zubac Radionica: Woman in me
Jasenka Zubac je Heal Your Life® Učitelj (Heal Your Life Workshop Leader Trening based on philisophy of Louse Hay), nakon dugogodišnjeg rada u osiguranju, prošla je obuku 2015. Godine za HRal Your Life učitelja koji joj je iz temelja promijenio život. Održava radionice, seminare i dvodnevne radionice „Zavoljeti sebe“. Pomaže ženama osnažiti ih na putu promjene i osvijestiti da su unutrnji osjećaj ljubavi prema sebi, vlastite vrijednosti i samopoštovanja navjažnije stvari koje žena može imati.

Više o Jasenki: Heal Yor Life

 

 

Renata Ćurković Radionica: Woman in World
Renata Ćurković više od 20 godina radi u području osobnog i organizacijskog razvoja u privatnom, civilnom i javnom sektoru. Zadnjih nekoliko godina posebno joj je u fokusu coaching s klijentima iz Hrvatske i inozemstva, a veliku pažnju pridaje razvoju mladih te podršci i osnaživanju žena. Intenzivno istražuje kreativni dio sebe i inovativne metodologije poučavanja.

Više o Renati:

 

 

Marija Vukelić Radionica: Women & Pleasure
Marija Vukelić po struci je profesorica talijanskog i francuskog jezika i književnosti. Posjeduje višegodišnje uredničko iskustvo na televizji, a u bogatom životopisu upisala je i godine rada u nautičkom businessu, marketingu i prodaji. Utemeljiteljica je Hrvatskog kruga Skupštine građanki i građana Mediterana (Assemblée des Citoyens et Citoyennes de la Méditerranée), a završila je i LEVEL 2 Awards in Wines and Spirits što joj je osiguralo WSET diplomu. Radi kao voditeljica projekta „Malo kazalište – strani jezici kroz glumu“ čiji je idejni začetnik i voditelj, velika zaljubljenica u vino i vinsku kulturu, organizatorica vinskih događaja i festival

Više o Mariji: Malo kazalište, Art & Vine made in Croatia, Abeceda FINIH zalogaja

 

 

Diana Gluhak Radionica: Woman in time
Diana Gluhak konzultatnica je za nutricionizam, stručni suradnik za prehrambenu i farmaceutsku industriju, autor dvije knjige te stručni suradnik mnogih nacionalnih medijskih kuća. Direktorica je projekta Healthy Meal Standard, predsjednica udruge Zdravi obrok Hrvatska, a završila je i energetsku tehniku Theta Healing.

Više o Diani: Diana Gluhak, Healthy Meal, Zdravi obrok

 

 

Romana Krstekanić Radionica: Woman All in One
Romana Krstekanić otkrila je ThetaHealing 2007. godine i oduševila se brzinom i jednostavnošću te tehnike i postala praktičar. Danas je certificirana instruktorica Thetahealing tehnike od američkog ThetaHealing Institute of Knowledge te dopredsjednica udruge Kvaliteta življenja. 2011. godine osnovala je Theta centar Nathea te dosad održala preko 100 seminara i autorskih radionica, osim toga radi i individualne tretmane i poslovna savjetovanja. Direktorica je prodaje u obiteljskoj tvrtci te volonterskim radom sudjeluje u projektu urbanih vrtova u Zagrebu.

Više o Romani: Theta centar NATHEA

 

 

Adriana Josipović Radionica: Woman, Live it!
Adriana Josipović od 2005. godine aktivno se bavi glumom te umjetničkim, dramsko-terapeutskim i pedagoškim radom. Surađivala je s brojnim inozemnim i domaćim umjetnicima kao autor, izvođač, mentor i pedagog. Studirala je imaginaciju na New York School of Images, aktivni je član međunarodnih izvođačkih labaratorija, Dream Lab i International Theather Observatory.