Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Womanary Radionice 2016
 

logo Womanary


RADIONICE 2016 


Opis programa 

Raspored događanja


MILENIJ HOTELI, Opatija

 

 

 PETAK 07.10.2016

 

Uvodna radionica

Womanary objedinjuje više nivoa ženskog poimanja sebe. Prva radionica je zamišljena kao prilika da se sudionice opuste, upoznaju s predavačicama te uđu u svijet mentalnog,emocionalnog, duhovnog i tjelesnog bića. Jedinstveni koncept vikenda za žene započinje zajedničkom radionicom na kojoj će se predstaviti svih šest predavačica i svi članovi tima. Pomno osmišljenim predavanjima, naše će predavačice graditi priču o ljubavi prema sebi, a ovaj neobičan i interaktivan koncept bit će savršen uvod u dva dana spoznaja, učenja,zabave i mijenjanja života u svakom smislu na bolje.

 

Predavanje: Women Think Pink (Ivana Grabar)

Ivana će kroz svoju priču i kolumnu „Život je lijep“ otkriti svoj život, uspone i padove te snagu žene, vjeru i pozitivan način razmišljanja koji vodi ispunjenom i sretnom životu.

 

 

 kruna


 

 SUBOTA 08.10.2016

 

Radionica: Woman in me / Snaga žene / (Jasenka Zubac)

Na radionici „Woman in me“ pozitivnim afirmacijama spojit ćemo duh, um i tijelo sa emocijama,osvijestiti ćemo kvalitete žene te usmijeriti misli na ljubav prema sebi i unutar sebe.Usmjerenom meditacijom budit ćemo jedinstvenu snagu žene.

 

Radionica: Woman in World / Tao međuljudskih odnosa / (Irena Lučić)

Svi naši odnosi generiraju veliku količinu naše osobne energije te paletu emocija i okosnica su našeg osobnog rasta i razvoja. Osnovu radionice čine drevna taoistička znanja impementirana u suvremeni stil i svjetonazor. Polaznice će imati priliku izračunati svoje ki-brojeve i odrediti temeljne elemente koji određuju njihovu osobnost,način komunikacije i životnu svrhu te potaknuti ženu koja se zna snaći u svim odnosima koji ju okružuju.

 

Radionica: Woman in Time / Prehrana kroz životne faze / (Diana Gluhak)

Kroz radionicu „Woman in time“ Diana će predstaviti na koji način žena prolazi kroz četiri životne dobi koje utječu i na svakodnevni život; koje su razlike u stilu života, prehrani, metabolizmu, hormonalnom sustavu, te će sudionicama pokazati kako prehranu prilagoditi promjenama, te kroz jednostavne savjete postići ravnotežu i zadovoljstvo!

 

Radionica: Woman & Pleasure / Ženski nos u vinu / (Marija Vukelić)

Radionica „Woman & Wine – Ženski nos u vinu“ u podlozi ima taoistički koncept pet transformacija, a na površini – hedonističko uživanje u vinu i dobru zabavu o kojem će nam govoriti Marija Vukelić. Irena Lučić polaznicama će pokazati kako informacije i poruke „iščitane“ iz vina pomoću svojih osjetila pretvoriti u jasnu poruku te postati pravi „vinski  proricatelji“ svoje sretne budućnosti.

 

 

kruna


 

NEDJELJA 09.10.2016

 

Radionica: Woman All In one / Cjelovitost žene / (Romana Krstekanić)

Žena u današnjem društvu ima mnoge uloge kojima nije lako balansirati i uskladiti ih. Na radionici „Woman all in one“ Romana će polaznice naučiti kako objediniti različite životne uloge koje svakodnevno prate život jedne žene, te postići cjelovitost kroz sve segmente. Ovom radionicom spojiti ćemo sve naučeno iz prethodnih radionica u jednu cjelinu.

 

Radionica: Woman, Live it! (Adriana Josipović)

Ciljevi radionice „Woman,live it!“ su oslobađanje blokada tjelesnih svjetonazora, prepoznavanje veze glasa i tijela kao barometara duše, otkrivanje i izražavanje iskonskih rimtova u tijelu. Radionica pomaže pronaći ženama cjelovitost u svakodnevnom kontektstu razvijanjem svojih kreativnih potencijala te nas uči kako kroz pokret iskazati svoju pravu osobnost.

kruna