Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Dojmovi
 

logo Womanary


DOJMOVI POLAZNICA  


Naše polaznice govore o svom iskustvu na Womanary vikendu 2016


Opatija, 10.10.2016

 

"Womanary 2016.god.je bio moja divna avantura koja je meni definitivno jako pomogla !  Spoznala sam sebe kao ženu, zavoljela se i udružila snagu, sa puno karizmatičnih žena koje sam upoznala.Bilo je fenomenalno...jer snaga žena, koje su bile tamo je bila u kulminaciji...pregršt emocija, suza i smijeha je nešto što ne mogu niti opisati...to se mora doživjeti!!  Ovakvo druženje bi preporučila svakoj ženi, jer kada se mi žene udružimo možemo pomaknuti granice i učiniti ovaj svijet boljim.Moj moto poslije seminara je: samo ljubav!!  Zato drage žene priuštite si ovakvo druženje....jer zaista vrijedi , a vi to zaslužujete !! Hvala Ti draga Tamara za sve!!"
 
Sanda Žoldin, Vinkovci
"Hvala na odličnom organiziranom druženju za žene u Opatiji Womanary 7.-9.10.Nisam mogla izabrati ljepše , korisnije ...savršenije društvo žena koje su svojim iskustvima pozitivno utjecale na početak moje osobne transformacije ....ljubavi prema sebi....Veselim se ponovnom druženju." 
 
Sandra, Rijeka 
"Svaka devojka zaslužuje da proživi ovakav vikend! Odluka da pritisnem dugme "pause" na svakodnevne obaveze i odem na Womanary je bila možda i najbolja odluka ikada. Znate li onaj osećaj moćni osećaj posle dobro odradjenog treninga? E tako je bilo posle Womanary-a, ali psihički. Naučila sam toliko toga što svaki dan primenjujem, upoznala mnogo predivnih žena čije priče inspirišu, smejala sam se do suza, i znate šta- radujem se jako jer sigurno dolazim ponovo!"
 
Irena Poša, Beograd
"Bilo mi je zadovoljstvo priustvovati prvom Womanaryu u listopadu 2016.g Za mene je to bilo neopisivo iskustvo puno pozitive, dobrih vibracija, puno smijeha, puno dobrote, puno učenja i buđenje one prave JA, one žene koju sam zaboravila da imam u sebi. Hvala mojoj Tamari na pozivu i svemu što je napravila za mene tada i sada. Zahvaljujući prvenstveno njoj, Womanary-u i ostalim divnim predavačicama naučila sam puno o sebi, o drugačijem načinu života, i ponovo počela graditi samopouzdanje koje sam do tada imala u tragovima. Womanary mi je promijenio život na bolje, upoznala sam divne žene s kojima sam razmijenila iskustva, smijeh i suze i stekla nova poznanstva. Preporučam ga svim ženama od srca, jer onaj osjećaj kad si u dvorani prepunoj žena raznih profila, dobnih skupina i statusa, a osjećaš se kao da smo sve iste je fenomenalan. Još jednom hvala svim divnim ženama predavačicama ali i sudionicama na najljepša 3 dana mog života."  
 
Bojana Šepac, Rijeka
"Womanary vikend za žene, vikend posvećen ženi, vikend iz snova.. Zaista, jer pruža u tri dana sve ono što jednoj umornoj, zaposlenoj ženi treba.. A to je taj osječaj da je posebna, da je važna, lijepa, sa svim svojim nedostacima, da se osječa kao kraljica.. Pozitivna energija, toplina svih voditeljica, i vrhunska profesionalnost, sve u jednom.. To je Womanary.. Hvala svima, veselim se novom vikendu i toj sjajnoj energiji i preporučujem svim ženama koje trebaju odmor, zabavu, i nova saznanja kako biti bolji prema sebi, da si priuste ovakav vikend."
 
Gordana Panić, Pula
"Kako opisati Womanary... To je neopsivo, to se može samo osjetiti tako da doživis svaki korak tog čudesnog putovanja! Putovanja u kojem se tekle suze u potocima, u kojem se je smijalo do suza, u toplim zagrljaima sa potpunim strancima, a opet se osjećaš kao da se poznaješ cijeli život s njima. To je putovanje u kojem je naša duša i srce bila jedini vodič!! Womanary je jednostavno rečeno osjećaj... otvorila sam se prema novim životnim spoznajama gledanja, spoznaji da je život dar, prekrasan dar od Boga, ta je ljubav jedina istina i jedna najljepša stvar na svijetu! Svatko tko želi osjeti život na nacin da je život doista  nešto čudesno i da svatko od nas ima talenat, ako želiš otkriti sebe dođi na Wonanary!!"  
 
Jadranka Baroš, Rijeka
"Womanary - prelijepo iskustvo, prekrasni ljudi, predivna energija. Svaki detalj izabran da se mi žene možemo osjećati kao kraljice.Emocije.....još uvijek traju.
Opatija   Iscjeljenje duše i tijela, nezaboravno iskustvo koje želim ponoviti.Hvala Womanary!"
 
Jelena Fuček , Požega
"Kada me je Tamara nazvala i u kratko predstavila projekt Womanary, znala sam da je to vikend koji nikako ne smijem propustiti!! I bila sam definitivno u pravu!!!To je vikend koji je promjenio u meni sve i svašta, zdrmao me od temelja, potaknuo emocije u meni, isplivalo je svašta van....pozitiva, negativa, otpuštanje,opraštanje!!! Trebalo je malo vremena nakon tog preemotivnog(u pozitivnom smislu) vikenda da se kockice poslože i da osvjestim sve ono što je do tada lagano gurano pod tepih!! Womanary je za mene napravio više u ta tri dana nego što sam sama godinama pokušavala! Probudio me i potaknuo da zavolim sebe i da krenem naprijed! Ovo je vikend koji bih preporučila svim ženama, bile one jake ili slabe! To je mjesto koje se riječima neda opisati! Svaka od nas tamo ima priliku upoznati sebe i puno divnih, predivnih žena koje postaju prijateljice i suputnice za cijeli život!! HVALA WOMANARY!"
 
Mirjana Koprek, Karlovac
"Na Womanary sam otišla na nagovor dobre prijateljice i imala sam prilično visoka očekivanja. Ta tri dana povezala sam se s divnim ženama na tako dubok način da mi je to još uvijek teško objasniti. Predavanja i radionice su bili vrhunski, a cijelo ozračje je bilo intimno, prisno, a opet glamurozno i svečano. Nakon Womanaryja sama sebi sam narasla u očima. Žene su mi narasle u očima. A činjenica da sam na prošlom Womanaryju bila „tek“ polaznica, a na ovome sam jedna od predavačica, potvrđuje da svaka od nas u sebi ima onu posebnu iskru za koju moramo smoći hrabrosti rasplamsati je i kroz nju širiti dalje svoju životnu svrhu, toplinu, sjaj i ljubav. Za mene je Womanary upravo to – rasplamsavanje te čudesne životne iskre u svakoj od nas. Mi žene smo divne. Womanary je divan."
 
Anita Ratkić Stošić,Rijeka