Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Intelligent Healthcare
 

logo Womanary


INTELLIGENT HEALTHCARE   


ZA WOMANARY:
IBCC d.o.o.
Personalised BioMedical Health Management Programme


BIOMEDICINSKI PROGRAM ZA PREVENCIJU I ZAŠTITU ZDRAVLJA

 

health2proba

 

WOMANARY u suradnji s kompanijom IBCC (članicom međunarodnog farmaceutskog klastera) izvodi ekskluzivan zdravstveni program za održavanje zdravlja i regeneraciju kardio-vaskularnog sustava.


Womanary intelligence healtcare je grana projekta Womanary koja je usmjerena na poboljšanje kvalitete života kroz biomedicinske proizvode,edukaciju i program koji uključuje: medicinske preglede, stručna individualna savjetovanja (liječnici, kozmetičari, nutricionisti, life coach treneri, fitnes treneri...). Program koji kroz različite grane objedinjuje potpuno ljudsko zdravlje kroz mentalni, emotivni, fizički i duhovni aspekt.

 

Womanary intelligence healthcare omogučava klijentima spoj raznih tehnika i metoda kojima će im olakšati i poboljšati kvalitetu života. Osmišljen je kao koncept koji korisnicima pruža mogućnost korištenja potrebitih medicinskih pregleda na osnovi kojih daljnje mogu formirati svoje želje i potrebe za usavršavanjem. Medicinski pregled služi kao baza koja će olakšati daljnji proces savjetovanja i usmjeravanja prilikom korištenja biomedicinskih proizvoda, stručnih savjetovanja, nutricionista, fitnes trenera i life coach trenera. Edukativni dio je osmišljen i pomno biran sa stručnim predavačima koji će svojim iskustvom i znanjem što bliže prenjeti i demonstrirati današnje zdravstvene probleme i njihovo moguće riješavanje krajnjim korisnicima.

 


INTELLIGENT HEALTHCARE PROGRAM


Personalizirani Life coach program
Individualna savjetovanja i personalizirani program fitness trenera
Medicinski pregledi i savjetovanje
Personalizirani nutricionistički program
Personlalizirani wellness & beauty program
 198     214     231    255 foto revija 

 

Presonalizirani medicinski program

 

Medicinski pregled služi kao baza koja će olakšati daljnji proces savjetovanja i usmjeravanja prilikom korištenja biomedicinskih proizvoda, stručnih savjetovanja, nutricionista, fitnes trenera i life coach trenera Ovaj dio programa odnosi se na superiornu, neinvazionu, subkliničk dijagnostiku,  kojom se analiziraju nezavisni riziko-faktori razvoja kardiovaskularnih bolesti, mnogo prije nego se pojave simptomi i razviju patološki procesi. Uključuje personalizirane konzultacije u vezi zdravlja, prehrane, fizičke aktivnosti, pružene od strane visoko kvalificiranog i iskusnog medicinskog osoblja te etiološku terapiju potpuno prirodnim proizvodima klinički dokazane učinkovitosti.

 

    Prikupljeni dijagnostički rezultati su posebno vrijedni iz razloga što su:

♥ visoko personalizirani
♥ pružaju ranu identifikaciju mogućih zdravstvenih rizika
♥ omogućavaju preventivne mjere (koristeći prirodne metode i minimalne terapije)
♥ pomažu u određivanju i održavanju optimalne medicinske terapije

 

 Personalizirani Life coach program
 
 
Life coaching je znanstvena disciplina psihoneuroimunologije, utemeljena upravo u svrhu istraživanja na povezanost misli i raznih poremećaja u tijelu. Personalizirani Life coach program bazira se na savjetovanjima sa stručnjacima alternativnih metoda, poboljšanja emotivnog, mentalnog, fizičkog i duhovnog stanja klijenta. Prema medicinskom pregledu, savjetnik medicinskog pregleda koji ukazuje na fizičko zdravstveno stanje klijenta te prema naputcima medicinskog savjetnika, formira personalizirani program kojim se postiže bistroća uma, emotivna stabilnost, te se otklanjaju blokade kako bi se cjelokupno stanje klijenta dovelo u ravnotežu. Fizičko je odraz nakupljene negativne energije. Određena negativna emocija ili negativna misao, sakuplja se na određeni fizički organ, te u konačnici rezultira određenom bolešću koja je zapravo signal i potreba čime bi se ljudsko tijelo vratilo u ravnotežu. 
 
        Dobrobiti personaliziranog Life coach programa: 
-       pridonosi osvještavanju ograničavajučih uvjerenja
-       otpuštanju stresa i dovođenju tijela i uma u balans
-       upravljanju stresom
-       svjesnom mijenjanju misli
-       upravljanju emocija
-       pripremi za stresne događaje (poslovni izazovi, konflikti, nenadane situacije...)
-       uspostavljanju pravilnog disanja
-       poboljšanju koncentracije
-       prevenciji bolesti
-       poboljšanju zdravstvenih tegoba kao što su poteškoće sa spavanjem, srčane bolesti, depresija...

 


 

 Individualna savjetovanja i personalizirani program fitness trenera

 

Pravilno planirano tjelesno vježbanje, pozitivno utječe na čovjekovo zdravlje. Istraživanja dokazuju da redovito bavljenje sportsko - rekreativnim aktivnostima osoba u dobi od 30 do 60 godina može smanjiti rizik nastanka nekih bolesti kao što su bolesti: srčano – žilnog sustava, dijabetesa, raka, pretilosti, osteoporoze i depresije.Na temelju nalaza i medicinskog pregleda stručni savjetnik preporučiti će način vježbanja koji je najbolji za klijenta. Uz to, klijent dobiva individualni program vježbanja po kojim može nastaviti ternirati i dostići željene ciljeve.

       Ovaj segment korisnicima pruža : 

-       individualne konzultacije
-       demonstraciju tjelesnog vježbanja
-       fitness analizu koja uključuje BMI
-       analizu postotka mišića
-       analizu tjelesne masnoće
-       analizu visceralne masnoće
 
 

 

 

Personalizirani nutricionistički program

 

Stvaranje pozitivnih prehrambenih navika i razavoj svijesti o važnosti primjene pravilne i uravnotažene prehrane u svakodnevnom životu, temelj su metaboličkog sklada mikro i makro nutrijenata u našem organizmu. Poznavanje funkcionalnih sastaojaka hrane, dovodi nas u mogućnost da utječemo na očuvanje i poboljšanje zdravlja. Kroz ovaj segment klijentu ćemo omogučiti edukaciju o pravilnoj prehrani kao neophodnom izvoru energije.

        

        Ovaj segment korisnicima pruža : 

-       individualne konzultacije sa nutricionistom
-       dijagnostiku i analizu sastava tjelesne mase
-       cjelokupan individualizirani paket prehrane
-       kreiranje individualnog kalorijskog jelovnika
-       izrada programa dijeto terapije prema klijentovim potrebama 
 

 

 Personalizirani wellness & beauty program

 

Ovaj segment klijentu, osim zdravstvenih dobrobiti, doprinosi na osnaživanju samopouzdanja, te indirektno utječe na stanje svijesti o vlastitoj vrijednosti. Kroz wellness program na jednostavan i ugodan način postižemo detoksaciju i čiščenje organizma od toksina.Također u ovaj segment uključuje se i beauty program uz vodstvo kozmetičara. Naš stručni savjetnik će pružiti klijentu individualne konzultacije o njezi kože lica i tijela kako bi sačuvali lijep i zdrav izgled, dermatološki savjet na temelju klijentovih potreba. U programu je također uključen i tretman Mikrostruja koji je jedan od načina borbe protiv starnje u kozmetičkoj industriji, a koristi se za učvrščivanje i toniranje kože. Mikrostruja pomlađuje facijalne mišiće, povećava stanično funkcioniranje, poboljšava ton i teksturu kože, limfnu cirkulaciju i povečava cirkulaciju krvi.

 

        Dobrobiti wellness programa:

-       opuštanje i riješavanje stresa
-       pomlađivanje i čiščenje kože
-       poboljšava cirkulaciju iz krvi
-       poboljšava elastičnost arterija
-       štiti od visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila
-       pomaže kod artritisa, alergija, kožnih bolesti

 

        Dobrobiti tretmana mikrostrujom:

-       povečava ATP molekula (čiji nedostatak ubrzava starenje)
-       aktivira proizvodnju kolagena i elastina u koži
-       povečava sintezu proteina koji su antioksidansi
-       poveča propustljivost stanica
-       pomaže stanicama da izluče toksine iz limfnog u krvožilni sustav
 
O tvrtci IBCC d.o.o.
  
Kompanija je osnovana 1991. godine.
Od 1996. godine članica je međunarodnog znanstveno-istraživačkog farmaceutskog klastera Cryogen® i jedna je od kompanija u sustavu odgovorna za komercijalizaciju novih proizvoda razvijenih u sklopu klastera.Farmaceutski proizvodi koje IBCC proizvodi su visoko vrijedni, inovativni proizvodi klinički dokazane učinkovitosti, koji spadaju u grupu bezreceptnih farmaceutskih proizvoda (proizvodi koji se mogu kupiti u ljekarnama bez recepta, a namijenjeni su održavanju zdravlja i prevenciji razvoja bolesti).
 
IBCC je ekskluzivni zastupnik i poslovni partner američke korporacije Constellation Brands, Inc., Polyphenolics, koju predstavlja na području Europe, CIS zemalja, Azije, Srednjeg istoka. 
Godine 2012. IBCC izlazi na tržište s visoko vrijednim personaliziranim zdravstvenim programom (Personalised BioMedical Health Management Programme), sveobuhvatnim zdravstvenim programom koji pruža: 
- visokokvalitetnu neinvazionu subkliničku dijagnostiku
- konzultacije u vezi zdravlja, prehrane i fizičke aktivnosti
- suplementaciju 100% prirodnim farmaceutskim proizvodima klinički dokazane učinkovitosti
Program se izvodi u privatnim klinikama i luksuznim Wellness hotelima, a cilj mu je pomoći pacijentima da se proaktivno uključe u očuvanje vlastitog zdravlja, te da postignu optimalan nivo zdravlja, sprječe prerano/ubrzano starenje, i ostvare visoko kvalitetan život bez bolesti.
 

IBCC logo web