Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Woman In Pink

logo Womanary


WOMEN IN PINK


ORGANIZATORI:
  Pink Pen j.d.o.o. 
Udruga Kvaliteta življenja


 ZABAVNI PROGRAM POVODOM DANA ŽENA

 

 pink proba

 

Womanary i Pink Pen odlučili su udružiti snage i pripremili su za Dan žena event pod nazivom Women in Pink. Za ime Woman in Pink odlučili smo se jer sve na ovome svijetu nosi određenu  energiju  a energija PINK (roza) boje je božanska bezuvjetna ljubav, nježnost, služenje, blagost i davanje.

 

Woman in Pink osmišljen je kao spoj zabave i edukativnog programa koji obiluje s nizom poslastica: predstavljanje najnovijih trendova u modi, ljepoti, zdravlju i lifestylu, zabavnim radionicama, bogatim nagradama kao i neizostavnim nastupom muškog plesnog performera . Ovo je event za odličan provod svih žena koje su odlučile dan žena provesti s prijateljicama i dobro se zabaviti. 

 

 

“Sretan vam Dan žena drage naše žene!“

 

 


Organizatori eventa 

 IMG 7487 pp

Certificirana praktičarka ThetaHealing energetske tehnike. Organizirala je Festival cjelovitosti 2012. godine, član je Udruge astrologa,partnerica projekta Think Pink te osnivač i predsjednica Udruge Kvaliteta življenja čiji je cilj promicanje kvalitete života.Womanary je zamilila kao  cjelovitu  platformu za žene koje su spremne učiti i povezati se na svim razinama ljudskog postojanja,  te da  žene međusobno inspiriraju jedna drugu.Ovaj jedinstveni koncept zaštićen je pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske.

 

Tamara Zubak, osnivačica Womanary projekta

 

 

img 026

 

Stekla je dugogodišnje iskustvo na najvišim funkcijama u marketingu i prodaji unutar medijskih kuća, organizatorica događanja, kolumnistica, voditeljica, PR stručnjakinja te autorica knjige Pink pen. Ivana je završila energetsku Theta Healing tehniku nakon koje se osjetila spremnom ispričati svoju priču i podijeliti tekstove koje je godinama pisala i koji danas pomažu brojnim ženama.

Autorica, kolumnistica i vlasnica portala za žene

 

 


ODRŽANI EVENTI


 

WOMAN IN PINK  

Opatija, 8.ožujak 2016.

 

Naš je svaki dan, ali Dan žena je posebno naš dan. Obećale smo vam zabavu za pamćenje – pa što čekamo? Neka zabava počne!” – u uvodnom i pozdravnom dijelu programa, sve prisutne dame pozdravile su su organizatorice eventa WOMEN IN PINK Ivana Grabar i Tamara Zubak.Prepuna terasa i unutrašnjost Caffe bara Galija u Opatiji, vidno uzbuđenje i raspoložene žene, odličan program pun zabave, smijeha, odlične glazbe, plesa i pjesme, animacija, kviza, radionica, brojnih poklona te vrhunac večeri nastup profesionalnih plesnih performera ostavio je sve prisutne bez daha!

PROČITAJ VIŠE >>

 

IMG 8494 IMG 9257 IMG 8634

 IMG 8484 IMG 9264 IMG 8500 

                                                                                     womanary logo 300x115

            pink pen logo crno pink 300x169