Opatija 07.-09.Listopad 2016
+385 91 4832 284
Magical Goddess

logo Womanary


MAGICAL GODDESSES


ORGANIZATOR: 
Udruga Kvaliteta življenja


 ZABAVNI PROGRAM HALLOWEEN

 

proba magical1

 

 

Dok jedni slave Halloween, mi slavimo Dan čarobnica jer smo sve mi posebne i čarobne! Cijela večer posvećena druženju i dobroj zabavi uz prigodan make up i frizure kako bi probudile čarobnicu u sebi. Uz to ide i neizostavan čarobni ples, magična knjiga, intrigantan photo corner, čarobni napitak i fini zalogaji, odlična zabava!

 

Priča o Čarobnicama počinje krajem 17.stoljeća u Warren obitelji s Charlotte Warren. Charlotte je bila pod nadzorom Eve – prve vještice i njezinom kovenu vještica u Colonial Virginia jer je Charlotte  bila trudna s vrlo čarobnim djetetom. Pred kraj trudnoće, Charlotte je oteta od strane zlog čarobnjaka po imenu Ruth Cobb koji je tražio da koristite djetetove moći za tamu umjesto svjetosti. Dana 31. listopada 1670. Charlotte su spasile Čarobnica koje čine tri sestre Halliwell - Prudence,Piper i Phoebe.

One su poslane natrag u vrijeme iz 20 stoljeća kako bi se sačuvala sudbina bijele magije i svjetlosti. Sestre Halliwell naprave zaštitni krug u kojem je rođeno čarobno dijete po imenu Melinda Warren. Melinda  je prva Čarobnica u obitelji Warren te je osnivačica Warren kovena . Warren koven je  najmočnija obitelj čarobnica u povijesti. Opstali su zahvaljujući privrženosti i očuvanju obiteljske tradicije.Godine 1998. prije nego što je umrla, Melinda je predvidjela kako će svaka nova generacija Warrenovih (kasnije Halliwell) jačati i kako će njihove moći biti sve jače i jače, sve do dolaska triju sestara koje će biti najmoćnije Čarobnice koje je svijet ikad vidio.

 

Prudence "Prue" Halliwell najstarija od triju sestra koje su se vratile kroz vrijeme da spase čarobno dijete , rođena je 28. listopada 1970. Odabrali smo baš taj za naš event koji slavi zajedništvo među ženama i obiteljsku u čast svim čarobnicama koje su održavale svjetlost na zemlji.

 

 


ODRŽANI EVENTI


 

MAGICAL GODDESSES

Rijeka, 28.listopad 2016.

 

U petak, 28.10.2016, Mystique club u Rijeci ugostio je događanje Magical Goddesses namijenjeno ženama  kako bi probudile pozitivne stavove i misli o sebi, a usput se i dobro zabavile! Sudionice smo potakli na ljubav prema sebi i buđenje ženstvenosti i unutarnje božice, ženama su se posebno svidjele Magic Spells, deset tajnih čarolija koje su odmah prepoznate kao vrelo pozitive i životne inspiracije. Magical Dance ukazao je na  senzualnost, snagu i vještine koje nosimo u sebi te je poslužio je kao savršeno oslobađanje stresa, opuštanje i zabava!
 
 

PROČITAJ VIŠE >> 

 

vjestice68 vjestice66 vjestice19

  vjestice99 vjestice97 vjestice94 

 


O udruzi Kvaliteta življenja:

Ciljevi Udruge su organiziranje predavanja, radionica, seminara, skupova, događanja, individualnih savjetovanja i ostalih aktivnosti kojima se promiče kreativnost i stvaralaštvo u odgoju i obrazovanju. Udruga djeluje najviše u okviru životne cjelovitosti iz područja osobnog razvoja, zdravog načina života, duhovnog razvoja, alternativnih tehnika, područja kulture i umjetnosti, poticanja kreativnosti i stvaralaštva u odgoju i obrazovanju, preventivnog djelovanja, unapređenja i zaštite zdravlja. U današnje vrijeme kvaliteta življenja poprima novu dimenziju i svi se okreću unutarnjem i vanjskom miru, ljepoti u potrazi za ispunjenim i sretnim i zdravim životom.Naša ciljana skupina su žene. Udruga u svojh godinu dana djelovanja okuplja preko 80 suradnika iz cijele Hrvatske te nekoliko suradnika van Hrvatske.12792140 10204414791004864 3341927815936190612 o